0
Fudbal

Petrović zbog fotografije sa Arkanom ne preuzima Sarajevo

Objavljeno: 10.04.14 u 11:51

Srpski stručnjak Ljupko Petrović ipak neće biti novi trener Fudbalskog kluba Sarajevo.

ljupko i arkan

Naime, iako je dogovor već bio postignut, zbog fotografije koja se u međuvremenu pojavila na internetu, a na kojoj Petrović u društvu Željka Ražnatovića Arkana pozira sa kalašnjikovom u ruci od ovog dogovra se odustalo.

„Imali smo nameru da angažujemo velikog trenera. Međutim pojavile su se određene okolnosti koje Petrović razume, što nas je sprečilo da uradimo ovaj posao“, kazao je predsednik Sarajeva, Edis Kusturica.

Sa druge strane trofejni stručnjak, ostao je pomalo zatečen.

„Moj dolazak nije bio materijalne prirode, a stigao sam pod istim okolnostima pod kojima je radio Robert Jarni. Želeo sam da radim u pravom klubu, rođen sam ovde u Bosni, ali u ovakvim okolnostima nisam spreman da radim“, rekao je Ljupko Petrović, koji je nakon samo jednog treninga odlučio da napusti kormilo FK Sarajevo.

Interesantno je da je Petrović sada već daleke 2008. godine sezonu proveo na klupi Kroacije Sesvete, te da tada sporna fotografija nije predstavljala prepreku za njegov angažman.

Sarajevo će do daljeg sa klupe voditi Dženan Uščuplić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter