0
Košarka

KK Crvena zvezda: Vujoševiću, vidimo se na sudu!

Objavljeno: 09.04.14 u 17:16

Na nove izjave Duška Vujoševića, Crvena zvezda Telekom objavila je zvanično saopštenje u kom je najavila tužbu protiv trenera košarkaša Partizana. 

KK-Crvena-zvezda grb

Iz Zvezde ističu da najpre žele demantuju “nove laži kojima je Duško Vujošević očigledno sklon, u šta je celokupna javnost mogla da se uveri kada je nevešto i netačno pokušao da prezentuje sponzorski ugovor između Telekom Srbije i FK Crvena zvezda, kao i mnoge druge stvari“.

Saopštenje sa zvaničnog sajta prenosimo u celosti:

“Laž je da je novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić bio na platnom spisku KK Crvena zvezda. Verovatno Duško Vujošević misli da se u KLS i danas radi kao što se radilo poslednjih desetak godina kada su nekadašnji komesari domaće lige bili Slobodan Jelić i Predrag Bojić, bivši košarkaši Partizana, ili Tihomir Bubalo koji nije igrao za Partizan, ali je radio sve i svašta. Tada je KK Partizan na čelu sa Vujoševićem mogao da pravi svoje mreže rukovođenja domaćim takmičenjem za koje svi dobro znaju kako su funkcionisale. Novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić, kao i predsednik Skupštine ligaša Darko Jovičić su izabrani na legalan i legitiman način ogromnom većinom glasova delegata svih klubova na Skupštini KLS.

Prema svemu sudeći i Vujošević je shvatio da je prevarama došao kraj. Ali, i pored svega toga on nastavlja u svom stilu obmanjujući armiju Partizanovih navijača, ali i kompletnu javnost time što pokušava da za svoje eventualne buduće neuspehe proglašava sve druge za krivce. Time valjda želi da nametne zaključak da su protiv Vujoševića i država i BIA i CIA, Vatikan, Rusija i Amerika… I ko zna ko još.

Kod Vujoševića je očigledno sve inverzno, pa je tako inverzno i sve ovo što je na konferenciji za medije naveo oko Desimira Buluta. Pre svega, Desimir Bulut na utakmici Radničkog i Partizana u Kragujevcu nije bio delegat, nego kontrolor suđenja. Kao što svesno ili nesvesno greši oko ovakvih elementarnih stvari Vujošević opet svesno ili nesvesno greši i kada daje mnoge druge ocene i svoje komentare i tako obmanjuje i dezavuiše kompletnu javnost.

Trener Partizana Nis Duško Vujošević ni ovog puta u svom obraćanju medijima nije mogao bez uvreda na račun KK Crvena zvezda Telekom, ali sve to što je tako olako izgovorio će morati da objasni na sudu.

KK Crvena zvezda Telekom se više neće baviti neumesnim komentarima, insinuacijama i lažima koje iznosi Duško Vujošević, jer je to van naše nadležnosti, a ključni razlog za ovakav naš konačan stav je što ne želimo da učestvujemo u ubijanju srpskog sporta, što Vujošević radi godinama unazad“, saopšteno je iz KK Crvena zvezda.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter