1
Košarka

Telekom: Podaci Vujoševića netačni!

Objavljeno: 07.04.14 u 16:41

Kompanija Telekom iznela je saopštenje povodom emisije Utisak nedelje na televiziji B 92 u kojoj su učestvovali Nebojša Čović i Duško Vujošević. 

covic-vujosevic

U saopštenju za javnost Telekom je demantovao podatke iznete u emisiji od ‘strane jednog od gostiju’ o tome da ta kompanija ima ugovor po kom godišnje isplaćuje tri miliona dinara Crvenoj zvezdi.

“Povodom netačnih informacija iznetih u emisiji Utisak nedelje emitovanoj na televiziji B92 06.04.2014. godine, u kojoj su gostovali predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan NIS Duško Vujošević i potpredsednik FK Crvena Zvezda i predsednik KK Crvena Zvezda Telekom Nebojša Čović, kompanija Telekom Srbija ima obavezu da se obrati najširoj javnosti i demantuje iznete neistine.

Apsolutno je netačan podatak iznet od strane jednog od gostiju u emisiji da sponzorski ugovor potpisan 2011. godine između kompanije Telekom Srbija i FK Crvena Zvezda podrazumeva iznos sponzorstva od 3 miliona evra na godišnjem nivou.

Takođe želimo da skrenemo pažnju čelnicima svih klubova sa kojima naša kompanija ima potpisane sponzorske ugovore da svojim javnim nastupima i iznošenjem poverljivih, a neretko i netačnih podataka u javnost nanose veliku štetu kompaniji Telekom Srbija, bez čije podrške bi i svoje postojanje doveli u pitanje“, navodi se u saopštenju.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter