0
Evroliga

Novčane kazne za Obradovića i Jahovića (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.14 u 12:52

Pored toga što je ekipa porazom od Emporio Armanija na svom terenu praktično ostala bez šansi za plasman u četvrtfinale Evrolige Fenerbahče je i novčano kažnjen zbog nedoličnog ponašanja zvaničnika kluba i navijača na meču odigranom u Istanbulu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski stručnjak Željko Obradović, koji je od ove sezone trener Fenerbahčea, kažnjen je sa 30.000 evra zbog isključenja koje je usledilo nakon pretnji sudijama. Generalni menadžer Mirsad Jahović proša je nešto bolje posšto je sankcionisan sa „samo“ 10.000 evra, dok će klub zbog ubacivanja predmeta u teren platiti dodatnih 5.000.

Istanbulski klub je u 12. kolu pred svojim navijačima poražen od Armanija i već tada je bilo jasno da su šanse za plasman u četvrtfinale minimalne, a čak i one su nestale nakon što je ekipa izgubila u četvrtak u Vitoriji od Laboral Kuće.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter