0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Strpljenjem i odgovornošću do pobede u Subotici (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.14 u 14:08

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje nezgodno gostovanje Spartaku u Subotici, ali da veruje kako će crveno-beli zabeležiti 12. uzastopnu prvenstvenu pobedu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Odlazimo Spartaku, a oni veoma teško gube. Primaju malo golova, imaju pet remija u šest kola i radi se o veoma tvrdoj ekipi. Biće nam potrebno strpljenje i odgovornost u igri. Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz meča protiv Voždovca i delimično Donjeg Srema“ – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih, prenosi Tanjug.

Trener Zvezde dodao je da još ne zna da li će igrati Darko Lazović, sigurno će odsustvovati Novak Martinović, dok se Jovan Krneta vraća u formu.

„Krneta polako vraća u takmičarski ritam posle povrede, dok će Martinović sigurno propustiti sutrašnji meč. Lazović nije trenirao prethodnih dana zbog temperature, ali se sada oseća bolje. Videćemo kakva će biti situacija večeras“ – naveo je on.

Na pitanje novinara da li je upoznat sa činjenicom da je Zvezda izgubila poslednja dva meča u Subotici, Stojanović je rekao:

„Nisam gledao te mečeve, ali znam za te podatke. Ne znam koliko to može da se poredi sa sutrašnjom utakmicom jer oni imaju drugi tim i trenera. Čuo sam da je teren manje travnat, ali to je fudbal i moramo da se prilagodimo“ – zaključio je Stojanović.

Odbrambeni fudbaler Zvezde Dejan Kelhar rekao je da ekipa mora da svede greške na minimum.

„U svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem, pa i ovu. Znamo šta nas očekuje, čuo sam od saigrača da je Spartak tvrda ekipa. Ne smemo da dozvolimo kikseve u odbrani, a bilo ih je u prethodnim utakmicama, pa ih protivnici nisu kaznili. Ipak, smatram da odbrana počinje od napada“ – poručio je Kelhar.

Utakmica 22. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 u Subotici.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter