0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Simbiozom energije sa tribina do pobede protiv Vojvodine (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.14 u 12:22

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da veoma dobro poznaje ekipu Vojvodine, što je i logično pošto je donedavno sedeo na klupi Novosađana, i dodao da je siguran da će oni rasterećeno doći na derbi meč u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Vojvodina ima drugačiji koncept nego jesenas kada sam ih vodio. Ne mislim da su slabiji, imaju mnogo talentovanih i nekoliko iskusnih bivših internacionalaca. Dosta dobro poznajem većinu igrača, ostali su bez šampionskih ambicija i sve su bacili na Kup, zbog čega mogu da igraju rasterećeno protiv nas i to može da bude opasnost“ – istakao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj, prenosi agencija Tanjug.

On je naveo da mu je drago što će konačno moći da računa na sve igrače, pošto se posle odrađenih suspenzija u tim vraćaju Danko Lazović, Branislav Trajković i Nikola Ninković.

„Očekujem da odigramo kvalitetno i da simbiozom energije sa tribina dođemo do važne pobede. Mi smo naučili da nosimo pritisak na leđima, znamo da se ponašamo i da igramo u takvim uslovima“ – konstatovao je Nikolić.

Nikolić je dodao da mu znači podrška uprave, pošto su potpredsednici kluba Mile Jovičić i Duško Jovanović najavili su da će klub aktivirati opciju o produžetku saradnje.

„Podrška uprave uvek znači i lepo je kad se čuju takve reči. Mi smo na putu ka ostvarenju cilja, ali to hza mene sad nije tema, razmišljam samo o odbrani titule“ – zaključio je Nikolić.

Derbi utakmica 22. kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter