0
Evropske lige

Stojković demantuje da je Olimpijakos odustao od njega

Objavljeno: 29.03.14 u 16:32

Vest koju je eksluzivno objavio Alo, a preneli i ostali domaći mediji među kojima i naš portal da su navijači Olimpijakosa uticali na odluku rukovodstva kluba da ne angažuje Vladimira Stojkovića pokazala se kao netačna pošto reprezentativac Srbije i bivši čuvar mreže Partizana tvrdi da će na leto obući dres kluba iz Pireja i da već ima potpisan ugovor.

stojkovic-ergotelis

„Potpuna je neistina da su navijači Olimpijakosa stopirali moj dolazak u klub. Potpisao sam ugovor sa Olimpijakosom i od jula 2014. do jula 2016. godine ću braniti za jedan od najvećih klubova na svetu“ – rekao je u izjavi za Telegraf bivši golman Partizana.

Stojković očekuje da će ga navijači Olimpijakosa, bez obzira na tradicionalno prijateljske odnose sa pristalicama Crvene zvezde, prihvatiti odlično pošto je partijama u Ergotelisu dokazao da zaslužuje dres kluba iz Pireja.

„Mogu da razumem navijače Zvezde i sve druge navijače kojima nisam po volji, navikao sam na razne uvredljive parole i transparente, ali mene više ne zanimaju boje dresova i fokusiran sam isključivo na odbrane, a pokazalo se da sam u tom poslu i u Ergotelisu pokazao da sam dobar. Navijači Olimpijakosa su među najboljima na svetu i znaće da cene ono što želim da im dam i to što ću ostaviti srce na terenu“ – objasnio je Stojković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter