1
Fudbal

Navijači Olimpijakosa pokvarili Stojkovićev transfer u Pirej

Objavljeno: 29.03.14 u 11:10

Reprezentativac Srbije i bivši golman Partizana Vladimir Stojković pokušao je zaobilaznim putem da dođe do transfera u Olimpijakos odnosno plan je bio da posle polusezone provedene u kritskom Ergotelisu dođe u Pirej.

stojkovic-olimpijakos-transparent

Međutim, od samog početka bilo je jasno da će navijači grčkog šampiona biti protiv njegovog dolaska u atinsku luku pošto je opšte poznato da su u odličnim odnosima sa pristalicama Crvene zvezde koje i dan danas ne mogu Stojkoviću da oproste to što je posle nekoliko inostranih angažmana došao u Partizan.

Svoj stav navijači Olimpijakosa su jasno izneli na utakmici odigranoj protiv Ergotelisa na Kritu kada su okačili transparent na kojem je pisalo „Priča o tebi stvarno je komična! I ovde si samo debilčina obična!“. Posle toga uprava grčkog velikana navodno je definitivno odustala od angažovanja Stojkovića kako zbog toga ne bi pokvarila vrlo dobre odnose sa navijačima, piše Alo.

Prema nezvaničnim informacijama Stojković je od transfera u Olimpijakos trebalo da zaradi oko milion evra, a ako se ova vest ispostavi tačnom to bi bio veliki udarac za njega pošto će pored već gotovo završenog transfera ponovo morati u potragu za novim angažmanom.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter