0
Evropske lige

Mojes: Spremni smo za Bajern

Objavljeno: 29.03.14 u 18:13

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes izjavio je nakon pobede nad Aston Vilom da je njegov tim spreman za duel sa Bajern Minhenom u Ligi šampionu.

mojes-pesnica

“Zaista sam optimista pred duel sa evropskim prvacima. Nestrpljivi smo i jedva čekamo da utakmica počne, jer želimo najpre da se plasiramo u polufinale, a potom da pokušamo da idemo do samog kraja. Dočekujemo možda i najtežeg rivala, ali svi znaju koliko je Old Traford teško gostovanje za sve ekipe“, rekao je Mojes.

Tokom susreta sa Vilom, iznad Old Traforda proleteo je avion sa porukom “Pogrešan izbor, odlazi“, ali Mojes tvrdi da većina navijača stoji uz njega.

“Ja sam uvek smatrao da je publika na Old Trafordu izvanredna. Bez obzira na ono što se piše po medijima, ja mislim da me velika većina navijača podržava i razume. Veliki posao je ispred mene i odlučan sam da ga obavim kako treba“, istakao je Mojes.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter