1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdi prijava kod FIFE zbog slučaja Milunović!

Objavljeno: 28.03.14 u 09:48

Predsednik sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ Mirko Poledica izjavio je da će prijaviti Crvenu zvezdu zbog nedopustivog ophođenja prema Luki Milunoviću. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Strasti na Marakani nikada ne jenjavaju, nakon što je odbio da potpiše da neće tužiti klub, Milunović je odstranjen iz prvog tima, što je izazvalo novu buru u javnosti.

“Nažalost, o ovome ću morati da obavestim udruženje profesionalnih igrača FIFpro i evropsku komisiju. Ovakve stvari se ne mogu sakriti. Zvezda je ionako na lošem glasu, a diskriminacijom igrača poput Luke Milunovića samo još više šteti svom imidžu“, rekao je Poledica za Naše novine i dodao:

“Taj papir što su igrači Zvezde potpisali oboriv je na sudu ako se pojave svedoci koji će reći da su okolnosti bile takve, da je igračima prećeno da neće biti u takmičarskom pogonu ako ne potpišu. Milunović bi pravdu mogao da potraži i pred redovnim sudom“, istakao je Poledica.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter