2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milunović: Sada se situacija komplikuje

Objavljeno: 27.03.14 u 11:52

Brzinom svetlosti fudbalskim krugovima proširila se vest da je Luka Milunović do daljnjeg odstranjen iz tima Crvene zvezde, a kao glavni razlog navodi se činjenica da je Milunović odbio da potpiše ugovor kojim se obavezuje da neće podneti tužbu zbog neisplaćenih zarada. Mladi fudbaler, za B92 potvrdio je ovu vest.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Problem je nastao u vezi potpisivanja tog papira i jednostavno je stav kluba da ne treniram sa ekipom. Naravno da ne planiram da tužim klub, to sam i usmeno obećao, ali se sada situacija iskomplikovala. Problem nije u parama, dosta mi se duguje, isto kao i drugim igračima, ali nijednog trenutka nisam pravio problem“ – objasnio je Milunović.

Milunović je istakao da se nada da celokupna situacija neće narušiti timsku atmosferu, kao i da veruje da će se rešenje uskoro pronaći.

„Nema potrebe da se diže frka, posebno ne pred utakmicu sa Voždovcem. Krivo mi je što se to desilo, što se piše o tome, ali ja ne želim da bilo šta narušava atmosferu u timu. Nadam se brzom dogovoru, pošto nas čeka bitna utakmica, a da li ću ja biti u timu ili ne, to je nebitno. Najvažnije je da moj tim pobedi i da nastavimo borbu za titulu“ – istakao je Milunović.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Dokle vise da pravite ovakve gluposti ?? Odlican igrac koji ne dobija ni delic minutaze koliku bi trebao da ima, veliki sportista i zvezdas, pa sta vise hocete da nam ovakvi igraci i pre svega ljudi okrecu ledja ?? a da u isto vreme dovodite Onjila i ostale crnce koji ne kostaju nista ????? Dajte deci da igrau fudbal!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj bre,ne zezajte decka,on je najveci Zvezdas u timu i odlican fudbaler,koji zasluzuje mnogo vecu minutazu nego sto je imao do sada.To parce papira nista ne znaci takvoj osobi,njemu je rec vaznija od svega jer je iskren i pravi Zvezdas.Podrska za Luku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter