0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Bili su bolji, zatvaramo priču, mislimo o Cedeviti

Objavljeno: 28.03.14 u 20:17

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na gostovanju ekipi Lokomotive, čime su izgubljene i teoretske šanse da se izbori plasman u četvrtfinale Evrolige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Strateg crno-belih, Duško Vujošević, izneo je svoj stav o meču, ali je više pažnje posvetio onome što tek dolazi.

“Čestitam Lokomotivi na pobedi. Oni su kvalitetna ekipa i na papiru su bolji od nas, to su i preneli na teren. Nama je ipak u glavi bila, za nas važnija utakmica u ponedeljak sa Cedevitom, koja ima sedam, osam dana vremena za pripremu za taj meč, a mi iz ove situacije moramo da igramo tu jako važnu utakmicu. Nismo dobro branili pik, nije tu bilo kolektivne odbrane. Ista je greška kao u Beogradu, kada je u pitanju čuvanje Lihodeja, za koga znamo da je odličan šuter. U Beogradu nas je to naučio, iako smo i pre te utakmice znali, i ovde smo pustili da dođe do nekih otvorenih pozicija. Meč je završen, samim tim i sva naša razmišljanja o njemu. Sve je usresređeno na ono što je pred nama i od čega nam jako puno toga zavisi”, istakao je Duško Vujošević za klupski sajt KK Partizana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter