0
Evropske lige

Valdez pokidao ligamente? Podrška sa svih strana (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 27.03.14 u 11:04

Sinoćnja pobeda Barselone protiv Selte u meču 30. kola od 3:0 nije proslavljena kako se to inače radi pošto je golman Katalonaca Viktor Valdez u tom duelu doživeo tešku povredu.

valdez-povreda

Iskusni čuvar mreže je već u 24. minutu morao da napusti teren zbog povrede kolena odnosno kidanja prednjih ukrštenih ligamenata, kako se pretpostavlja. Ako se ispostavi da su nagađanja tačna Valdeza čeka šestomesečna pauza što znači da pored propuštanja završnice sezone sigurno neće ići na Mondijal u Brazil.

Pored toga Valdez je tokom letnjeg prelaznog roka trebalo da pređe najverovatnije u Mančester Siti, pošto mu je ovo poslednja sezona u Barseloni, a sada je taj transfer pod velikim znakom pitanja.

Nedugo nakon nemilog događaja, društvene mreže preplavile su slike i poruke podrške upućene povređenom golmanu. Pored saigrača, podršku su mu pružile i kolege iz reprezentacije David Vilja i Fernando Tores.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter