0
Evropske lige

Gvardiola: Nisam mislio da ćemo biti ovoliko dobri

Objavljeno: 26.03.14 u 14:07

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je u sredu da, kada je preuzimao tim, nije verovao da može biti bolji nego prošle sezone.

Pep Gvardiola
Bajern je u utorak osvojio titulu u Bundesligi, sedam kola pre kraja nemačkog prvenstva. Bavarci su u Berlinu savladali Hertu sa 3:1 i tako stekli nedostižnih 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Dortmund.

„Zadovoljan sam što smo osvojili titulu. Još jedna titula za klub i to je važno. Imali smo sjajnu sezonu i sada ćemo da uživamo. Ako pogledate kako su momci radili s Jupom Hajnkesom prošle sezone… Sada su još bolji, a to je rezultat napornog rada. Na početku sezone uvek se nadaš da će sve biti dobro, ali nikad nisam ni pomislio da će biti ovako dobro“, rekao je Gvardiola nemačkim medijima.

Nekadašnji trener Barselone podsetio je da je Bajern imao dosta problema na početku sezone, ali je pobedjivao zbog individualnog kvaliteta igrača.

Bajern je prošle sezone osvojio titule u Bundesligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona. Sada je na pravom putu da ponovi isto, pošto je u nacionalnom kupu stigao po polufinala, a u Ligi šampiona do četvrtfinala.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter