0
Evropske lige

Tri penala, sedam golova i pobeda Almerije protiv Sosijedada (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.14 u 00:08

Sjajnom utakmicom i pobedom Almerije nad Real Sosijedadom 4:3 večeras je kompletirano 29. kolo španske Primere.

Almerija

Gosti iz San Sebastijana su poveli golom Karlosa Vele iz penala u 21. minutu. Domaći su izjednačili osam minuta kasnije, kada je Oskar Dijaz iskoristio šansu koja mu se iznenada ukazala. Rezultatom 1:1 je završeno prvo poluvreme.

U nastavku, tačnije u 58. minutu, Agireče lobuje golmana Almerije za novo vođstvo Sosijedada, ali samo osam minuta kasnije Verza realizuje penal koji je skrivio Inigo Martizen i poravnava na 2:2.

U 71. Almerija stiže do prvog vođstva na utakmici i to golom iz novog penala. Verza je ponovo strelac, za veliki preokret i 3:2. Ipak, domaće je ponovo razočarao Marker Bergara kada je pet minuta pre kraja utakmice pogodio za 3:3.

Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima, pošto je rezervista Almerije, Hičamu, nakon nekoliko minuta provedenih na terenu pogodio za konačnih 4:3 i veliko slavlje na terenu i tribinama.

Almeriji je ovo bila osma pobeda i njome je napustila opasnu zonu, pa je sada na 16. poziciji sa 29 bodova, dok je Real Sosijedad 6. sa 46 bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter