0
Ostali sportovi

NHL: Neizvesno na svim utakmicama, četiri produžetka (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.14 u 10:54

Na čak četiri od šest utakmica NHL lige odigranih prethodne večeri igralo se i dodatnih pet minuta, a na tri su izvođeni penali pošto nije bilo pobednika.

boston-montreal

Los Anđeles je jedna od dve ekipe kojoj je bilo dovoljno 60 minuta da dođe do oba boda na gostovanju u Filadelfiji pošto je pobedio 3:2.

Isto je pošlo od ruke samo još Dalasu u duelu sa slabašnim Vinipegom odnosno Starsi su do bodova došli posle trijumfa od 2:1.

Njujork Rendžeri su pogotkom Rajana Mekdonaha u drugom minutu produžetka savladali Feniks sa 4:3.

Boston je dugo jurio izjednačenje protiv Montreala u čemu je i uspeo krajem trećeg perioda, ali je na kraju osvojio samo bod pošto je poražen u četvrtoj seriji penala.

I u Tampi, gde je gostovala Otava, su gosti bolje izvodili penale pošto je regularni deo meča plus produžetak završeni rezultatom 3:3.

Samo je Kalgari od domaćih timova u mečevima u kojima su kazneni udarci odlučili pobednika uspeo da trijumfuje protiv San Hozea.

Rezultate hokejaških, ali i liga u drugim sportovima možete da pronađete i na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter