0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Neki partizanski duh, moral i inat, daju nam snagu

Objavljeno: 24.03.14 u 23:51

Trener Partizana, Duško Vujošević, bio je veoma zadovoljan nakon pobede u Podgorici nad ekipom Budućnosti i istakao značaj plasmana crno-belih na fajnal-for ABA lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Mi jesmo imali u Jadranskoj ligi i nekih poraza koji nisu planirani, međutim to treba sagledavati u kontekstu povreda igrača, rotacije izazvane tim povredama na mesta koja nisu prirodno za određene igrače, kao i teškom finansijskom situacijom koja je izazvana politikom aparthejda, koja se vodi prema Partizanu pre svega od strane direktora javnih preduzeća koji su i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda. Tako da mi nismo u ravnopravnoj situaciji sa ostalim klubovima koji se bore za vrh Jadranske lige“, rekao je Vujošević, a preneo ‘Blic’.

Trener Partizana je zatim objasnio šta crno-bele održava u vrhu srpske košarke:

„Međutim, neki partizanski duh, moral i inat, daju nam snagu. Naravno i ogromna podrška navijača, kojih je bilo u Podgorici u onoj meri u kojoj su uspeli da dođu do karte, i zahvaljujem im na prisustvu. Naravno svima je jasno koliko je važna ova pobeda i većini koliko je do nje bilo teško doći. Našem protivniku, koji je ozbiljan klub i ozbiljan tim, pobeda na domaćem terenu je omogućavala opstanak u igri za fajnal-for“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter