0
Evropske lige

Radoman: Maljenko bez greške, sporan samo penal nad Ronaldom!

Objavljeno: 24.03.14 u 18:40

Proslavljeni srpski sudija Miroslav Radoman smatra da je španski sudija Undijano Maljenko odlično sudio meč između Real Madrida i Barselone.

Maljenko

Iako su fudbaleri Reala ogorčeni zbog njegovih odluka, poznate sudije širom sveta, među kojima je i naš Radoman, smatraju da je Maljenko izvrsno obavio svoj posao.

“Maljenko je odsudio najbolje moguće, verovatno njegov najbolji El Klasiko. Imao je propuste, ali to su bile sitnice, nijedna kapitalna odluka nije bila sporna. Jedina veća stvar koju je pogrešio jeste penal za Real, pošto je Ronaldo bio van kaznenog prostora. Ostale odluke jesu za svaku pohvalu i spadaju u možda i najbolje suđenje El Klasika u poslednjih 15 godina“, rekao je Radoman za B 92 i dodao:

“Prvi penal – apsolutno je sve u redu. Izgledna šansa za postizanje gola, Maljenko je ispravno isključio Ramosa, koji je sapleo Nejmara. Kada je reč o drugom penalu, bio je čist prekršaj Alonsa – ušao je Inijesti kolenom u telo. Svi uslovi za dosuđivanje penala su ispunjeni, dobro je uočio nameru Ramosa da napravi faul kolenom u butinu“, objasnio je Radoman.

Podsetimo, zbog kritika na račun Maljenka, Serhiju Ramosu i Kristijanu Ronaldu preti suspenzija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter