0
Evropske lige

Disciplinska komisija Primere suspenduje Ramosa i Ronalda?!

Objavljeno: 24.03.14 u 18:19

Otvorene kritike na račun sudije Undijana Maljenka, mogle bi dodatno da koštaju Serhija Ramosa i Kristijana Ronalda koji bi mogli da se nađu pred suspenzijom zbog neprimerenih izjava. 

Ronaldo penal

Kako su potvrdili svi španski mediji, Disciplinska komisija Primere u sredu će na osnovu dopisa delegata i sudija sa nedeljnog El Klasika razmotriti eventualne kazne za dvojicu fudbalera.

Fudbaleri Real Madrida imenovali su sudiju Maljenka kao glavnog krivca za poraz od Barselone, a najglasniji među njima bili su Ronaldo i Ramos.

“Undijano Maljenko jednostavno nije dorastao ovakvom meču. Uvek ista priča, igrali smo protiv 12 igrača. Deluje kao da neko ne želi da mi pobedimo, već da se Barselona vrati u trku za titulu. Ne želim izgovore, ali ne mogu ni da ćutim posle svega. Ovde sam već pet godina i znam kako stvari funkcionišu u El Klasicima. Da je Barsa izgubila, ispala bi iz trke za titulu. Ne sećam se da je Real ikada bio povlašćen od strane sudija. Ipak, i pored svega toga, Real će osvojiti titulu“, rekao je Ronaldo.

Serhio Ramos je dodao da se “nada da do kraja sezone Maljenko neće nijednom suditi njegovoj ekipi kako ih ne bi ponovo pokrao“.

Ukoliko sudska komisija odluči da kazni dvojicu fudbalera, Real će u sredu na gostovanju Sevilji pored njih biti i bez Di Marije koji je zaradio peti žuti karton.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter