0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Posle Rakočevića i Ninković pozvao Zvezdaše u Arenu

Objavljeno: 23.03.14 u 12:34

Malo je fudbalera koji vole košarku tako strastveno kao što je Miloš Ninković. Zato i ne čudi što je ovaj fudbalski virtouz veoma čest gost na utakmicama crveno-belih košarkaša. Revanš meč četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom kaže da ne bi propustio ni za šta na svetu i da će sigurno zauzeti svoje mesto u Kombank areni i pružiti podršku svojim klupskim kolegama pod obručima. Utakmica je na programu u sredu, 26. marta od 19.30 sati, a karte se od danas nalaze u prodaji po cenama od 400 do 1200 dinara.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Prvi meč protiv Budiveljnika u Kaunasu nisam bio u priliici da gledam jer smo baš u to vreme imali trening. Međutim, stigao sam da pogledam poslednja dva minuta. Moram da priznam da je bilo baš dramatično. Budiveljnik je pred revanš stekao tri poena prednosti, a s obzirom na završnicu meča možda je Zvezda mogla da izvuče još bolji rezultat. Ali, ni tri poena zaostatka nije mnogo. Mislim da Zvezda ima lepu šansu da sve to nadoknadi i na kraju trijumfuje“ – počinje Ninković priču za zvanični sajt kluba i ne propušta priliku da naglasi da svaki meč Zvezdinih košarkaša vrlo emotivno doživljava:

„Meni košarka porpilično stresna za gledanje. Znam neke ljude, moje jako dobre prijatelje, koji kad su neke važne košarkaške utakmice Crvene zvezde šetaju u parku dok sve ne prođe. Jednostavno ne mogu da podnesu toliko uzbuđenje. E pa mislim da ću im se uskoro pridružiti“ – uz osmeh kaže Ninković i dodaje:

„Šalu na stranu, fudbal nije toliko dramatičan dok se u košarci stvari mnogo brže dešavaju, preokreti se lakše prave u kratkom vremenskom roku i kad je sve to još povezano sa Zvezdom onda ja to veoma emotivno doživljavam.“

Zvezdin vezni fudbaler objasnio je odakle potiče tolika ljubav prema magičnoj igri:

„Moram da priznam da sam kao klinac više igrao košarku nego fudbal. Čukarički me je svojevremeno zvao i malo je nedostajalo da završim pod obručima. Međutim, život me je odveo na drugu stranu, na fudbalski teren. Nažalost košarku dugo nisam igrao, mislim da je prošlo čak devet godina kako nisam igrao basket sve do momenta kada sam na pripremama uzeo loptu i malo šutirao na koš. Stalno sam pratio a i dalje sa pažnjom gledam NBA ligu. Jedan sam od onih fanatika koji se noću bude da bi gledali utakmice“ – otkrio je popularni Nine koji je navijačima Zvezde još želeo da poruči:

„Moja poruka je više nego jasna, da zajedničkim snagama napunimo Arenu, jer dobro znam koliko će igračima ta podrška sa tribina značiti. Zvezda ima šansu da se plasira u polufinale Evrokupa, meč sa Budiveljnikom je od ogromnogh značaja, a rezultat je takav da uliva nadu. S obzirom na sve te oklnosti mislim da pravim navijačima poseban poziv neće biti potreban, jer su svi svesni koliku važnost ima ovaj meč. Ja ću sigurnu biti u Areni,verovatno će nervoza biti prisutna, ali nadam se i želim da verujem da će se naši košarkaši postarati da se što je moguće manje nerviram i da će nam svima omogućiti da se na kraju radujemo“ – zaključio je Ninković.

Pre fudbalera Crvene zvezde isti poziv navijačima je u subotu poslao i bivši kapiten kluba sa Malog Kalemegdana Igor Rakočević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter