0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Rakočević poručio Zvezdašima: U sredu smo zajedno u Areni

Objavljeno: 22.03.14 u 23:13

Jedan od onih koji će sigurno uživo gledati meč Crvene zvezde i Budiveljnika, u okviru četvrtfinala Evrokupa, i pružiti podršku voljenom klubu je bivši kapiten i ljubimac navijača Igor Rakočević.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

To je najavio još u četvrtak 20. marta svojim „tvitom“ u kome je rekao:

„Sreda, svi u Arenu. Vidimo se tamo“.

Više nego dovoljan razlog za intervju sa čovekom koji je u Zvezdinom dresu osvojio dva nacionalna Kupa i jednu titulu šampiona države.

Proslavljeni reprezentativac i trostruki osvajač trofeja Alfonso Ford, namenjenog najboljem strelcu Evrolige, nedavno je imao manjih zdravstvenih problema pa je naše prvo pitanje upravo bilo kako se trenutno oseća:

„Konačno sam se oporavio od operacije i hvala na pitanju, dobro sam“, uz preoznatljiv osmeh kaže popularni Rakac za sajt Zvezde i dodaje:

„Čak sam počeo i da treniram, ali najvažnije je da se sada normalno krećem i da ću doći u Arenu da pružim podršku mojoj Zvezdi“, rekao je Rakočević i tako napravio najbolji šlagvort za naše naredno pitanje koje se odnosilo na očekivanja pred meč sa Budiveljnikom koji je na programu u sredu, 26. marta od 19 sati i 30 minuta.

„Mislim da imamo jako velike šanse da prođemo u polufinale što bi bio fantastičan uspeh. U prvom meču na gostovanju u Kaunasu ostvaren je vrlo dobar rezultat. Moglo je da bude opasno, jer je Budivlejnik u nekoliko navrata imao dveocifrenu prednost, ali je Zvezda pokazala karakter. Rezultat je u potpunosti aktivan, ono što se kaže dostižan je na jedan posed lopte. Zato moram da priznam da sam optimista, jer mislim da Zvezda ima bolju igru“.

Rakočević je u potpunosti podržao odluku da se utakmica sa Budiveljnikom igra u Kombank areni:

„To je bio pravi potez i apsolutno ga podržavam, jer kapacitet Arene je ono što Zvezdi treba u svakom smislu. Zvezda je veliki klub, organizaciono se u potpunosti stabilizovao i ojačao u šta sam i lično mogao da se uverim prošle sezone kada sam bio kapiten i zato mislim da je dobro da Zvezda ovako značajne mečeve igra u našoj najvećoj dvorani. Arena zadovoljava najviše standarde u svakom smislu. Imao sam prilike nekoliko puta da igram u njoj i zaista je fantastična. To je uživanje za svakog košarkaša, a siguran sam i za publiku“.

Koliko bi bilo značajano da navijači ispune tribine do poslednjeg mesta i pruže maksimalnu podršku igračima na terenu iz ugla velikog asa prokomentarisao je Rakočević:

„Znači zaista mnogo, teško je to rečima opisati. Kad si na parketu i kad čuješ taj huk sa tribina to te jednostavno ponese. A Zvezdini navijači su u tome posebni. Niko ne može da ostane imun na to. Publika kakva je Zvezdina te svaki put dodatno motiviše i ta ogromna energija koja se oseća ti podiže adrenalin. Meni je to mnogo značilo i ja sam kroz celu svoju karijeru voleo da igram velike utakmice kakva je nesumnjivo i ova između Zvezde i Budiveljnika. Sa punim tribinama Kombank arena Zvezda je za korak sigurno bliža ostvarenju cilja“.

Na kraju, Rakočević je poručio navijačima:

„Pre svega ih pozivam da u što većem broju dođu u Arenu i podrže Zvezdu, a onda i da uživaju u košarci i uspesima koje je Zvezda ponovo počela da ostvaruje. A, ja ću sigurno biti tamo“.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter