0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Bertans: Spremni smo da odigramo dobro i pobedimo u Podgorici

Objavljeno: 23.03.14 u 13:28

U pretposlednjem kolu ligaškog dela ABA lige crno-beli gostuju u Podgorici. Izuzetno važan meč za obe ekipa, koje konkurišu za prolazak na fajnal-for, zakazan je za ponedeljak, 24. mart sa početkom u 20.45 časova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Čeka nas teška utakmica, Budućnost ima dosta dobre igrače na svakoj poziciji. Mislim da smo spremni da odigramo dobro i da pobedimo. Važna je utakmica za plasman na fajnal-for i da budemo treći u ABA ligi u ligaškom delu sezone” – rekao je povratnik među crno-bele Davis Bertans za zvanični sajt kluba.

Podsećamo da je uprava podgoričkog kluba povukla vrlo nekorektan potez pošto je za sveoje najvatrenije navijače cenu ulaznica spustila na jedan evro, dok će pristalice Partizana morati da plate ulaz u „Moraču“ čak sedam evra.

Partizan u ovaj duel ulazi sa skorom od 16 poebda i osam poraza, dok Budućnost ima trijumf manje i zaostatak od sedam poena iz prvog meča sa crno-belima (72:65).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter