FOTO: STARSPORT
in , ,

Karta za ‘Grobare’ sedam evra, a za ‘Varvare’ samo evro

Mnogima u prvom trenutku nije bio jasan motiv uprave Košarkaškog kluba Budućnost pri određivanju cene ulaznica za meč 25. kola Jadranske lige u kojem će Podgoričani u ponedeljak dočekati Partizan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, crnogorski šampion je odredio da će ulaznica za meč sezone za ovaj klub koštati neverovatnih sedam evra, međutim ispostavilo se da ta cena važi samo za navijače Partizana koje će na taj način praktično odbiti od namere da dođu na utakmicu. Sa druge strane za navijačku grupu Budućnosti, „Varvare“ karta košta samo jedan evro, prenose „Vijesti“.

Jasno je da i u ovom slučaju cilj opravdava sredstvo pošto se ova dva kluba bore za jedno od preostala dva mesta koja vode na Fajnal-for, a Budućnosti je pobeda neophodna i to po mogućstvu veća od sedam poena razlike koliko je poražena u Beogradu (72:65).

Podsećamo da je na prošlogodišnjem duelu dva tima odigranom u „Morači“ došlo do velikog incidenta pošto su navijači Budućnosti utrčali na teren zaletevši se ka pristalicama Partizana nakon čega su ispražnjene obe tribine na kojima su se nalazile „usijane glave“.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Divac se vraća u NBA

LE: Benfikovići protiv Gudeljovog AZ, Biševac sa Lionom na Juve