0
Fudbal

Zdravko Mamić se fizički obračunavao sa navijačima i čelnicima Hajduka (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.14 u 19:40

Predsednik zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, ponovo je skrenuo pažnju na sebe novim neprimerenim ponašanjem. Ovoga puta je incident izazvao na tribinama ‘Poljuda’ gde se svađao sa publikom i na kraju fizički sukobio sa Hajdukovom legendom, Ivom Begom.

Zdravko-Mamic

Mamić nije mogao da istrpi uvrede gledalaca, koji su koristili svaku priliku da mu nešto dobace. Predsednik Dinama je prvo odgovorio pokazivanjem neprimerenog gesta, a situacija je stigla do usijanja kada je krenuo da protestvuje zbog jednog duela fudbalera na sredini terena. Publika je zviždala Mamiću, na šta je on reagovao tako što je ušao u sukob sa jednim od čelnika Hajduka, Mijom Pašalićem.

Na kraju je morala da interveniše policija, koja je brzom intervencijom sprečila ozbiljniji incident. Uprkos tome, Mamić je nastavio da preti i da psuje. Čak je na kraju tražio da izađe preko svečane lože, gde ga je sačekala legenda Hajduka, Ivo Bego, pa je usledio novi fizički obračun.

Iziritirani gledaoci su na kraju probali da provale u ložu sa željom da objasne neke stvari prvom čoveku Dinama.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter