0
Evropske lige

Premijer: Petarda Sitija, goleada u Kardifu (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.14 u 18:09

Odigrano je sedam utakmica današnjeg programa 31. kola Premijer lige. Strelci su bili izuzetno raspoloženi pa je do sada postignuto čak 3o golova.

epl-logo

Čelsi je ranije danas deklasirao Arsenal u londonskom derbiju, a nešto kasnije je Mančester Siti sa 5:0 razbio Fulam, dok je ludnica bila u Kardifu gde je Liverpul sa 6:3 savladao domaću ekipu. Zanimljivo je bilo i u na Gudison parku gde je Everton sa 3:2 savladao Svonsi.

Najzaslužniji za pet golova ‘građana’ bio je Jajaj Ture koji je postigao het trik, a pored njega golove su još postigli Fernandinjo i Demikelis.

Het trik je postigao i Luis Suarez u pobedi Liverpula, a pored njega dva gola za goste postigao je Škrtel i jedan Denijel Staridž. Kod Kardifa je dva gola postigao Mač i jedan Kembel.

U Liverpulu je Everton bio bolji od Svonsija, a strelci na Gudisonu bili su Bejns, Lukaku i Berkli za domaće, te Boni i Vilijams za goste.

Rezultati:
Čelsi – Arsenal 6:0
Kardif – Liverpul 3:6
Everton – Svonsi 3:2
Hal Siti – Vest Bromvič 2:0
Mančester Siti – Fulam 5:0
Njukasl – Kristal Palas 1:0
Norič – Sanderlend 2:0
od 18.30
Vest Hem – Mančester Junajted

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter