0
Evropske lige

Murinjo: Rešili smo utakmicu za sedam minuta

Objavljeno: 22.03.14 u 18:19

Trener Čelsija, Žoze Murinjo, rekao je da je njegova ekipa bila prejaka za Arsenal da i da je sasvim zasluženo slavila sa i više nego ubedljivih 6:0, u 31. kolu Premijer lige.

Žoze Murinjo

„Utakmica je bila gotova već nakon sedam minuta igre, kada smo poveli sa 2:0. Jednostavno smo bili prejaki. Nakon toga je došao penal, pa crveni karton, ali i pre toga je sve već bilo gotovo“, rekao je Murinjo.

Meč između Čelsija i Arsenala će ostati upamćen po katastrofalnoj odluci sudije Andre Marinera koji je isključio pogrešnog igrača ’tobdžija’ kada je dosudio penal za ’plavce’ u 15. minutu. Umesto Okslejd-Čemberlena u svlačionicu je poslat Kjeran Gibs.

„Bilo je mnogo igrača na malom prostoru u toj situaciji. Eden Azar je šutirao, videli smo da se jedan igrač bacio poput golmana i rukom zaustavio loptu. Sa klupe se nije video o kome se radi, bio je penal i crveni karton, ali nažalost pogrešan igrač ga je dobio“, prokomentarisao je Murinjo ovu situaciju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter