0
Domaći fudbal

Stojanović: Cilj je jasan, a to je pobeda u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.14 u 14:09

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je Donji Srem u prvom delu sezona napravio dosta problema njegovom timu, ali da je jedini cilj crveno-belih pobeda, 10. uzastopna u Superligi.

stojanovic02-trening

„Čeka nas novi ispit, idemo ekipi koja je u jesenjem delu sezone pokazala zube. Oni su jači u odnosu na taj meč i svesni smo da nas ne čeka lak posao. Ipak, naš cilj se zna, a to je osvajanje tri boda“ – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih, a prenosi Tanjug.

On je je dodao i da ne očekuje da se ekipa iz Pećinaca „zabunkeriše“.

„Donji Srem nije ekipa koja igra defanzivno. To su pokazali i u prva četiri prolećna kola. Dosta trče, agresivni su i ne očekujem će se braniti. Nama je ovo nova prilika da se stabilizujemo i odigramo bolje nego u prethodnim mečevima“, naveo je Stojanović.

Trener Zvezde nije želeo da se upušta u komentarisanje izjave pojedinaca iz Partizana koji tvrde da sudije favorizuju crveno-bele.

„Od početka proleća provlači se ta priča i rekao sam igračima da moraju da se koncentrišu samo na svoje ciljeve. Svaki put kada se budemo bavili time, odlazićemo korak unazad“, dodao je on.

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa ocenio je da je njegov tim u dobroj formi.

„Naš cilj je jasan, to je pobeda u Novom Sadu. Moramo da respektujemo svaki tim u ligi, pa i Donji Srem. Pokazali su na Marakani da su ozbiljni, ali ovo je nova utakmica i mi smo u naletu. Bolje je što se meč igra u Novom Sadu zbog ambijenta, iako ne bih imao ništa protiv da igramo u Pećincima. Važno je da pobeđemo u nizu“, kazao je trenutno najbolji strelac Superlige.

Utakmica 20. kola Superlige između Donjeg Srema i Zvezde igra se sutra od 14.30 u Novom Sadu. Prvobitno je meč trebalo da bude odigran u Pećincima, ali se od toga odustalo iz bezbednosnih razloga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter