0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Protiv Slobode da primenimo isti model (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.14 u 12:29

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da protiv Slobode očekuje još bolju igru nego u prethodne tri utakmice, iako su Užičani u prošlosti znali neprijatno da iznenade crno-bele i kod kuće i na strani.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Čeka nas još jedna važna utakmica, prva u novom ciklusu posle tri gostovanja, koju igramo na našem terenu. Sloboda je u prošlosti znala da bude vrlo neprijatna i za nas i druge ekipe. Njihov trener ima kontinuitet na klupi i vrhunski je motivator, takođe imaju igarče koji jednim potezom mogu da reše meč. Pored toga ne možemo da računamo na četvoricu manje – više standardnih igrača i sve to pali alarm kod nas“ – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj, prenosi Tanjug.

Crno-beli su posle remija protiv Novog Pazara (0:0) na početku prolećnog dela sezone vezali tri pobede – Radnički Niš (2:1), Radnički Kragujevac (5:0) i Rad (4:2).

„Niko u Partizanu ne sme sebi da dozvoli da pomisli da se neke stvari podrazumevaju, moramo da primenimo model igre iz prethodnih utakmica, gde smo pokazali mnogo energije, zajedništva, kvalitet u igru i taktičku disciplinu. Verujem da možemo još bolje od toga i očekujem da tako bude u nastavku prvenstva“, rekao je Nikolić.

On je dodao da dobro poznaje protivničkog trener Ljubišu Stamenkovića za koga je istakao da je odličan taktičar.

Na pitanje novinara da prokomenatriše prijavu koju je protiv njega podnela Komisija za analizu suđenja Fudbalskog saveze Srbije zbog izjava o suđenju na startu prolećnog dela sezone, Nikolić je rekao:

„Nemam komentar na tu prijavu, dosta sam vam je davao ekskluzive, igrači Partizani su svojim igrama zaslužili da se priča o njima“, poručio je Nikolić.

Prema njegovim rečima, iz tabora Partizana više neće davati izjave koje podižu tenziju među večitim rivalima.

Nikolić na meču protiv Slobode zbog suspenzije neće moći da računa na Ninkovića, Lazovića, Volkova i Obradovića.

Utakmica 20. kola Superlige Srbije Partizan – Sloboda iga se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter