0
Evropske lige

Mesi zadovoljan povratkom u pravu formu

Objavljeno: 17.03.14 u 11:19

Sa tri postignuta gola u meču protiv Osasune, koju je Barselona rešila u svoju korist rezultatom 7:0, Leo Mesi je najavio da se vraća u pravu formu i to u pravo vreme odnosno uoči nedeljnog „Klasika“.

Mesi

„Napokon sam se potpuno oporavio, ponovo sam u pravom ritmu i pun sam samopouzdanja. Vraćam se u najbolju formu. Želimo da pobedimo Real kako bismo nastavili trku za titulu. Utakmica će biti teška, ali želimo dobar rezultat“ – rekao je Mesi.

Pogocima u duelu protiv tima iz Pamplone Argentinac je došao do cifre od 371 gola u dresu Barselone čime je pretekao na večnoj listi Paulinja Alkantaru.

„Odličan je osećaj postati najbolji strelac kluba, napokon imam i taj rekord u svojim rukama, ali i dalje imam svoje ciljeve i motive. Želim da ostanem u Barseloni dokle god me klub bude želeo“ – kazao je Mesi demantovavši tako priče oko prelaska u Pari Sen Žermen.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter