0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović: Napravio sam glupost! Novinari, ne favorizujte uvek jednu stranu (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.14 u 18:20

Napadač Partizana Danko Lazović priznao je da je napravio glupost zbog koje je isključen na meču sa Radom i dodao da razume reakciju domaćih igrača. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon jednog duela Knežeić je uhvatio Lazovića za vrat, ovaj ga udario u lice nakon čega se umešao golman Danilović kada je nastao haos na terenu. Crvene kartone dobili su Lazović i Knežević, dok su Obradović i Danilović dobili žute.

“Napravio sam glupost i ne opravdavam svoj postupak, a isto tako ne uzimam za zlo Srđi Kenževiću ono što je on uradio. To je fudbal. Oni se bore za opastnak, mi za titulu, u takvim okolnostima emocije su ogromne, pa su došle do izražaja posle našeg trećeg gola“, rekao je Lazović i dodao:

“Jesmo napravili probleme, ali bih ja apelovao i na vas medije da ne favorizujete jednu stranu. Gledam juče na Marakani, ne može utakmica da se produži samo dva minuta, a bilo je pet izmena. Veliki su pritisci i tenzija. Ne opravdavam svoj postupak, ponavljam, ali se fudbal u Srbiji ne igra zbog jedne individue. Na kraju neka pobedi najbolji“, zaključio je Lazović.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter