0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Prevagu su doneli naše iskustvo i dobra odbrana

Objavljeno: 15.03.14 u 22:29

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je da su iskustvo njegove ekipe i dobra igra u odbrani bili ključ pobede nad Zadrom u ABA ligi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„U prvom delu nije izgledalo tako dobro, ali smo u drugom pojačali odbranu i dominirali u skoku. Ubrzo smo imali sve u našim rukama i obezbedili bodove koji nas teoretski vode na prvo mestu grupi. Hvala publici koja je napravila sjajan ambijent i čestitam igracima na ozbiljnom pristupu. Nije uopšte bilo jednostavno posle Ritasa odigrati na adekvatnom nivou, ali smo pokazali da imamo karakter i kvalitet“, rekao je Radonjić, a preneo ‘Blic’.

Trener Zvezde se zatim zahvalio Zadranima što su pristali da se meč odigra dan ranije nego što je bilo planirano, kako bi crveno-beli imali više vremena da se pripreme za meč sa Budiveljnikom u Evrokupu.

„Zahvalio bih Zadranima što su nam izašli u susret i pristali na promenu termina utakmice. To će nam mnogo značiti u pripremi za sledeću utakmicu Evrokupa. Čestitam domaćinima na fer borbi i zadarskoj publici na korektnom navijanju“, rekao je Radonjić

Svoje utiske nakon pobede izneo je i mladi košarkaš Zvezde, Nikola Rebić:

„Nismo najbolje otvorili meč, pa je u prvom poluvremenu bio rezultatski egal. U drugom poluvremenu prevagu je donelo naše iskustvo i mislim da smo odigrali dobar meč. Sveli smo protivnika na samo 53 poena i odigrali dobru odbranu što smo ranije i zacrtali“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter