0
Evropske lige

Murinjo: Nadam se da nikada više nećemo imati ovako loše suđenje

Objavljeno: 15.03.14 u 22:14

Trener Čelsija, Žoze Murinjo, bio je besan na sudiju Krisa Foja nakon poraza od Aston Vile zbog lošeg deljenja pravde na ovom susretu.

Žoze Murinjo

„Nemam pojma zašto sam isključen. Pitao sam sudiju, ali je on odbio da razgovara sa mnom. Jedan Vilin igrač je imao agresivan potez prema jednom našem fudbaleru, Gabrijel Agbonlahor je bio na klupi i uskočio u teren, svi su potom utrčali na igralište, baš kao i ja i moji asistenti, mnogo je ljudi tamo bilo. Možda je gospodin Foj mislio da sam ja agresivan, ne znam. Trebalo je onda sve da isključi koji su bili tamo“, objasnio je Murinju situaciju prilikom koje je isključen.

Portugalac je zatim izrazio nadu da se ovakvo deljenje pravde više nikada ne desi Čelsiju:

„Morali bismo da budemo baš, baš nesrećni da imamo ovakvo suđenje još jednom. Kada to kažem, ne mislim tu na jednu grešku koju arbitar napravi, na primer dosudi ili ne svira penal, već mislim na suđenje od prvog do 94 minuta“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter