0
Evrokupovi

Mesi: Dominirali smo protiv Sitija i zaista uživamo u pobedi

Objavljeno: 13.03.14 u 19:00

Fudbaler Barselone, Lionel Mesi, bio je jedan od najzaslužnijih za to što su Katalonci i u revanš meču osmine finala Lige šampiona savladali Mančester Siti i izborili prolaz u narednu rundu takmičenja.

Mesi

Argentinac je postigao vodeći pogodak za svoj tim, koji je ujedno njegov 67. u Ligi šampiona.

„Nedavno smo se dva puta okliznuli u ligi, nismo igrali dobro, a protiv Sitija su navijači konačno mogli da vide pravu Barselonu. Najvažnije je da smo prošli dalje. Iako su nam dali gol, mislim da smo u svakom trenutku kontrolisali meč“, rekao je Mesi i dodao:

„Ovo je najjače takmičenje i znamo da s vremena na vreme moramo da prođemo teška iskušenja. Mislim da smo dominirali protiv Mančester sitija. Prvi cilj je bio četvrtfinale Lige šampiona i uspeli smo u tome, tako da zaista možemo da uživamo u pobedi. Naš protivnik je takođe bio dobar, ali smo mi bili ti koji su kontrolisali loptu i igrali našu igru. Ponovo smo dokazali da smo veliki tim, koji igra dobro i čini mi se da smo se oporavili“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter