in , ,

Milošević: Pojedinci nisu dostojni ni Srbije ni fudbala

FOTO:STARSPORT

Fudbalski savez Srbije najoštrije je danas osudio vinovnike nacionalističkog ispada na prijateljskoj utakmici između omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Modriči, koja je prekinuta zbog uvredljivog skandiranja jednog dela navijača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Grupa navijača više puta tokom meča skandirala je „Ubij Turčina“ i „Nož, žica, Srebrenica“, pa je glavni sudija Elvis Mujović u 60. minutu odlučio da pošalje igrače u svlačionicu.

Direktor svih mlađih reprezentativnih selekcija FSS Savo Milošević izvinio se Fudbalskoj federaciji Bosne i Hercegovine, fudbalskoj javnosti i mladim igračima.

„Fudbal mora da zbližava, to je njegova humana i sportska misija. Uostalom, to je bila i naša osnovna ideja kada smo ugovarali dve prijateljke utakmice omladinskih selekcija Srbije i Bosne i Hercegovine. Očigledno da pojedinci još žive u nekom prošlom vremenu i mi se od takvih ograđujemo, jer nisu dostojni ni Srbije ni fudbala“, prenosi Miloševićevu izjavu zvanični sajt FSS.

Prva prilika za popravljanje utiska pruža se već sutra, kada će isti rivali odigrati prijateljski meč u Gradačcu, u Federaciji BiH.

hotsport.rs/tanjug

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Džeko sa Karabatićem ‘ubija’ vreme do meča sa Barsom (FOTO)

Golčina irskog defanzivca (VIDEO)