0
Top News

Blan i Markinjos: Moramo da radimo i eliminišemo greške koje smo pravili

Objavljeno: 12.03.14 u 23:58

Pari Sen Žermen je i u revanš meču osmine finala Lige šampiona savladao ekipu Bajer Leverkuzena i sasvim zasluženo izbio prolaz u narednu rundu takmičenja.

PSŽ

„Ako kažem šta stvarno mislim o večerašnjoj utakmici, možda će delovati pregrubo. Loše smo započeli prvo poluvreme, a instrukcije pre početka su bile da napadamo i diktiramo tempo. Nismo bili dovoljno agresivni, mnogo manje nego što sam očekivao. Ostavljali smo im mnogo prostora da nas ugroze i oni su to iskoristili da povedu sa 1:0. Taj gol nas je razdrmao, brzo smo stigli do izjednačenja i posle igrali mnogo bolje“, rekao je trener PSŽ-a, Loran Blan.

Strelac izjednačujućeg gola, Marinjos, bio je zadovoljan svojim izdanjem:

„Ovo je sjajno za mene. Stvari su se odvijale dobro, iskoristio sam šansu što sam počeo utakmicu i odigrao veoma dobro. Na kraju, sam i postigao gol koji je bio bitan za ekipu. Ipak, moramo da radimo i ispravljamo greške. Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavlaju ubuduće, da rano primimo gol“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter