0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Nije slučajno što se Mateusova priča sada pojavila

Objavljeno: 11.03.14 u 11:28

Trener Partizana Marko Nikolić nije želeo da komentariše tvrdnje Lotara Matuesa da su crno-beli 2003. godine „namestili“ utakmicu protiv Rada, ali smatra da nije slučajno što se takva informacija pojavila baš sad, uoči novog meča sa „građevinarima“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa, uostalom ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne verujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti“ – rekao je Nikolić novinarima na treningu u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, prenosi Tanjug.

Nikolić je pre Partizana i Vojvodine tri godine bio trener Rada i dobro poznaje taj klub.

„Neće mi biti čudno što igram protiv Rada, jer sam već imao priliku da se sastajem sa njima dok sam vodio Vojvodinu. Želim im sve najbolje, pre svega da ostanu u ligi, znam da bi to mnogo značilo klubu, ali bodove će morati da potraže negde drugde. Očekujem tešku utakmicu, znam kako je igrati na Vračaru“ – rekao je Nikolić.

Partizan je u prošlom kolu ubedljivo dobio Radnički u Kragujevcu (5:0) i ostao na bod zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

„Fokusirani smo da na svakom meču igramo sve bolje, naravno da ne mogu da tražim dlaku u jajetu posle pobede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, jer još ništa nismo postigli“ – poručio je Nikolić.

Crno-beli u nedelju, 16. marta, u 19. kolu Superlige gostuju ekipi Rada od 14.30 sati.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter