0
Domaći fudbal

FOTO: FKPARTIZAN

Lazović: Uvek je poseban osećaj kada se igra u dresu Partizana

Objavljeno: 10.03.14 u 13:29

Već na prvoj utakmici po povratku u Partizan, Danko Lazović je pokazao da će biti veliko pojačanje za crno-bele. Bio je strelac u pobedi nad Radničkim iz Kragujevca i svojim iskustvom unapredio igru srpskog šampiona.

FOTO: FKPARTIZAN
FOTO: FKPARTIZAN

Iskusni napadač je u velikoj meri doprineo uspehu i bio jedan od najzapaženijih pojedinaca na terenu.

„Kada uđeš dobro u utakmicu, onda se dogodi ono što se dogodilo nama, odnosno Radničkom 1923 u Kragujevcu. Dobar pristup od prvog minuta, sjajno smo i otvorili meč golom na samom početku, a uz to smo igrali odlično tokom svih 90 minuta. Na kraju smo stigli do pet golova, a mogli smo da postignemo još neki, pošto je bilo prilika i dobrih akcija“ kaže za ‘Sport’ Danko Lazović.

Napadač Partizana je zatim istakao koliko je bitna pobeda nad Radničkim:

„Dobra utakmica svih nas i važna pobeda Partizana, jer želimo da ostanemo u trci za titulom sa najvećim rivalom. Zadovoljan sam zaista, posebno kada moj klub pobedi i to na ovako ubedljiv način, kao u Kragujevcu. Uvek je lepo kada obučeš crno-beli dres. To su neki trenuci u karijeri kada zaista voliš što igraš fudbal, jer si u svom klubu. Igrajući u inostranim klubovima nemaš taj osećaj, ne doživljavaš to na pravi način, a sada sam kod svoje kuće. Partizan je moja kuća i ne samo moja, već i svih mojih saigrača, pa moram da kažem da sam utakmicu u Kragujevcu doživeo veoma emotivno“.

Lazović je propustio prve dve utakmice u prolećnom delu sezone, protiv Novog Pazara i niškog Radničkog, ali je ipak prokomentarisao učinak saigrača na tim susretima:

„Velika je razlika kada ekipa igra sa jednim napadačem, u šta ste mogli da se uverite i sami. Videli ste učinak Petra Škuletića u duelu sa Kragujevčanima. Dva meseca smo uigravali formaciju sa dva isturena fudbalera i onda sam se povredio dan pred meč u Novom Pazaru, što je iziskivalo neke promene u samoj igri. Ali sada je sve dobro i biće još bolje, uveren sam u potpunosti“.

Nastavak sezone svakako donosi još mnogo izazova u borbi za titulu.

„Svakako da nas očekuje žestoka borba do kraja takmičenja i zato pozivam navijače Partizana da dođu na stadion i podrže nas kao i do sada, jer samo uz njihovu pomoć, koja nam je vetar u leđa možemo da odbranimo šampionsku titulu“, ističe Danko Lazović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter