2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ilić: Mateus izmišlja kako bi mu se knjiga bolje prodavala

Objavljeno: 10.03.14 u 18:19

Kapiten Partizana, Saša Ilić, kritikovao je nekadašnjeg trenera crno-belih, Lotara Mateusa, rekavši da izmišlja stvari u svojoj autobiografiki kako bi povećao tiraž svoje knjige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U jednom delu svoje autobiografije, a koja se odnosi na period proveden u Beogradu, Mateus navodi situaciju kada je njegov tim poražen sa 1:0, a uzrok poraza je bio očigledno nezalaganje fudbalera, o kojem on kako tvrdi nije znao ništa sve do kraja meča. Uzevši u obzir rezultate Partizana, jedini poraz od 1:0 u toj sezoni bio je od ekipe Rada, na Banjici 26. aprila 2003. godine, pa je vrlo verovatno da Nemac misli upravo na taj susret.

Kapiten Partizana, Saša Ilić je izneo svoje viđenje navedene situacije i rekao da nema govora o nameštanju:

 

„To su gluposti, on se ‘primio’ na staru priču da kada pobedimo, neko nam je to namestio, a kada izgubimo, onda smo pustili. Mislim da je to ubacio u knjigu samo zbog tiraža. Ta utakmica za nas nije imala rezultatski značaj i moguće je da su neki igrači odigrali ispod nivoa. Ponavljam, niko od nas nije namestio meč“.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Svako zna da je taj susret namesten jer vam je rad pre toga bio dao bodove za titulu, problem je sto ste namestili šest titula sa Tomislavom Karadzicem koji je bio covek Borisa Tadica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter