0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bjeković zatečen: Lotare zašto si tada ćutao?

Objavljeno: 10.03.14 u 15:26

Nakon što je danas u medijima objavljen deo iz biografije Lotara Mateusa u kome legendarni nemački fudbaler govori o nameštanju utakmica Fudbalskog kluba Partizan, reagovao je Nenad Bjeković koji je u vreme dok je Mateus obavljao funkciju šefa stručnog štaba crno – belih bio Sportski direktor.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Iskreno, baš sam zatečen i iznenađen tvrdnjama koje je izneo Lotar Mateus. Zaista nemam predstavu o kojim utakmicama priča niti želim uopšte da razmišljam na šta je hteo da ukaže. Nije mi nikako jasno odakle mu sada sve to“ sa čuđenjem kaže Bjeković za Večernje novosti.

Nekadašnja glavna poluga u rukovodstvu kluba iz Humske uveren je da bi nemački strateg već tada ukazao na problem nameštanja.

„Dok je Lotar bio trener Partizana ništa slično nije izgovorio, a ako je to tako kako on tvrdi, ja bih ga pitao zašto je tada ćutao i zašto mi nikada nešto slično nije rekao. Uvek smo imali odličnu komunikaciju i znajući Mateusa verujem da bi me pitao da je nešto slično primetio.“ dodao je Bjeković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter