0
Ostali sportovi

U Koloradu se svirao Bluz, veliki preokret Kepitolsa (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.14 u 09:48

Čak 10 utakmica odigrano je prethodne večeri u NHL ligi, a favoriti su uglavnom opravdali svoju ulogu.

kolorado-sentluis

Otava je već posle prve dve trećine rešila pitanje pobednika u Vinipegu koji je samo uspeo da smanji na konačnih 5:3.

U derbiju večeri Sent Luis je na gostovanju Koloradu posle prve trećine u kojoj nije bilo pogodaka uspeo da trijumfuje sa 2:1.

Torontu je bilo potrebno dodatnih pet minuta kako bi savladao Filadelfija Flajerse sa 4:3.

Sa druge strane Boston Bruinsima nije bilo dovoljno ni 65 minuta igre da savlada Tampu, ali je četvrti uzastopni trijumf zabeležio boljim izvođenjem penala i to pogotkom u sedmoj seriji.

Nju Džersi je savladao Karolinu sa 5:4, iako su gosti u poslednjoj deonici ozbiljno pripretili pošto su nakon dve trećine imali dva gola zaostatka.

Vašington je pred svojim navijačima savladao Feniks sa 3:2 i to velikim preokretom u poslednjoj deonici koju su Kepitolsi dobili sa 3:0.

Meč u Nešvilu odlučio je samo jedan pogodak i to onaj koji je za Kolumbus postigao Artjom Anisimov donevši tako trijumf svom timu od 1:0.

Dalas Starsi uspeli su da prekinu trijumfalnu seriju Minesote, koja je do prethodne večeri imala čak pet uzastopnih trijumfa, savladavši je sa 4:3 i to posle preokreta u psolednjoj trećini.

Niz poraza prekinuo je i Vankuver koji je u malom kanadskom derbiju savladao Kalgari sa 2:1 i to pogotkom Janika Vebera u 45. minutu.

Golman San Hozea Nijemi uspeo je da sačuva svoj gol u duelu sa Montrealom što je uz četiri pogotka njegovih saigrača bilo dovoljno za ubedljiv trijumf od 4:0.

Rezultate NHL utakmica, ali i rezultate mečeva ostalih hokejaških liga možete da pronađete i na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter