0
Košarka

Niksi pokvarili ceremoniju u Klivlendu, Siksersi tonu i dalje, Sparsi nemilosrdno gaze (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.14 u 08:38

Na šest utakmica NBA lige odigranih prethodne nići domaće i gostujuće ekipe imale su polovičan učinak odnosno i jedni i drugi su zabeležili po tri pobede.

pridjoni-hos-kavs-niks

Odličnom igrom u poslednjoj deonici Njujork Niksi su došli do trijumfa u Klivlendu od 107:97. Ključ trijumfa gostujućeg tima je u tome što je standardno najbolji Karmelo Entoni koji je ubacio 26 poena imao odličnu podršku centarskog tandema. Amare Stodemajer je uz 17 poena imao i 12 skokova, dok je Tajson Čendler uz 15 poena skupio i 11 uhvaćenih lopti. U domaćem timu bolji od ostalih bili su Kajri Irving sa 30 poena i po osam skokova i asistencija i Spenser Hos sa „dabl-dabl“ učinkom 21 poen i 10 skokova.

U poluvremenu ovog meča pod svodove dvorane podignut je dres sa brojem 11 koji je igrajući za Kavalirse nosio Litvanac Zidraunas Ilgauskas, a zanimljivo je da je ceremoniji prisustvovao i LeBron Džejms što je odmah pokrenulo glasine da bi možda mogoa da se vrati u Klivlend.

Seriji poraza Filadelfije se ne vidi kraj, 16. u nizu nanela im je Juta i to na njihovom parketu rezultatom 104:92 prekinuvši tako svoj niz izgubljenih mečeva. Gordon Hejvord je sa 22 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, a pord njega još četvorica igrača Džeza je bilo dvocifreno. U domaćoj ekipi zablistao je rezervista Toni Viten koji je ubacio 30 poena, ali nije imao pravu podršku saigrača.

Memfis je na poluvreme meča protiv Šarlota otišao sa osam poena prednosti, ali je meč prelomio u trećem periodu koji je dobio sa 10 poena viška pa je na kraju lagano trijumfovao sa 111:89. Majk Konli je ubacio 20 poena za Grizlise, a Zek Rendolf je dodao 16. Na drugoj strani Al Džeferson je ubacio 17.

San Antonio nastavlja da melje sve pred sobom, a nova žrtva Sparsa koji su zabeležili šestuuzastopnu pobedu bio je Orlando koji je u Teksasu izgubio sa 121:112. Cela prve petorka plus Manu Đinobili u ekipi Grega Popovića imala je dvocifren broj poena, a najefikasniji je bio Toni Parker sa 30, dok je spomenuti Argentinac imao 24. Tobijas Heris je za goste ubacio 23 poena, a Nikola Vučević je uz 19 poena imao i 13 skokova.

Milvoki je na poluvremenu imao 22 poena zaostatka u duelu sa Vašingtonom (75:53), u drugom je malo po malo smanjivao prednost, ali nije imao snage za potpuni preokret pa su Vizardsi trijumfovali sa 114:107. Trevor Ariza je predvodio goste iz prestonice sa 28 poena, a na drugoj starni bolji od ostalih bio je Brendon Najt sa 25 poena. Miroslav Raduljica nije ulazio u igru.

Meč u Los Anđelesu u kojem su se sastali domaći Klipersi i Atlanta Hoksi potpuno neočekivano je imao neizvesnu završnicu pošto je domaći tim u poslednju deonicu ušao sa 10 poena viška, ali je na kraju ipak uspeo da zabeleži minimalnu pobedu od 109:108. Cela prva petorka Klipersa bila je dvocifrena, a najefikasniji je bio Blejk Grifin sa 27 poena, a „dabl-dabl“ učinke imali su i Kris Pol (19 poena i 10 asistencija) i DeAndre Džordan (13 poena i 12 skokova).

Rezultate NBA utakmica, ali i rezultate mečeva ostalih košarkaških liga možete da pronađete i na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter