0
Evropske lige

Vujadin Savić pokrenuo Arminiju

Objavljeno: 08.03.14 u 21:57

Fudbaleri Arminije pobedili su Aue sa 1:0 u 24. kolu Cvajte i tako napravili značajan korak ka opstanak u drugom rangu takmičenja u Nemačkoj.

vujadin-savic-arminija

Jedini pogodak na utakmici postigao je Fabijan Klos u 43. minutu, a najbolji u tom trijumfu bio bivši štoper Crvene zvezde Vujadin Savić.

Srpski fudbaler je odigrao svih 90 minuta i ponovo je sjajno komandovao odbranom Arminije, koja je na svom terenu, pred 13.000 gledalaca, došla do sedme pobede ove sezone.

Iako su gosti imali veći posed lopte tokom meča, fudbaleri Arminije su bili bolji. Imali su osam šuteva na gol, od toga dva u okvir, a zanimljivo je da domaćini nisu zaradili nijednu javnu opomenu.

Posle nepotpunog 24. kola Arminija drži 16. mesto na tabeli sa 25 bodova i još je u opasnoj zoni. Samo dva boda manje, uz utakmicu manje, ima Dinamo iz Drezdena, ali Bohum, koji je za sada na sigurnom ima samo dva boda više.

Fudbaleri Arminije u narednom kolu, sledeće nedelje od 13.30, gostuju Zandhausenu.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter