0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Džikić: Izbacili smo Zvezdu iz ritma, a da smo bili pametniji moglo je da bude i napetije

Objavljeno: 08.03.14 u 23:31

Trener Krke, Aleksandar Džikić, nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima koji su poraženi od Crvene zvezde u 23. kolu ABA lige, već je čestitao crveno-belima na pobedi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Što je najgore, najveći broj naših grešaka nije izazvan Zvezdinom igrom u odbrani, nego nekako van igre, šta znam. Teško je da se igra protiv ekipe koja očigledno hoće da brani to prvo mesto. Mi smo došli ovde u sastavu u kom smo došli, mislim da nismo razočarali nikog. Ne verujem da je Radonjiću bilo lako“, rekao je Džikić, a preneo ‘Blic’.

Trener Krke je istkao da je meč prelomila dominacija Zvezde na centarskoj poziciji.

„Katić pravi svima probleme, Boban (Marjanović) i on to rade svima. Znate, Raško je dominantan igrač, verovatno je uz Ratka Vardu broj jedan na toj poziciji u ligi. Nema tu nikakve filozofije. On uđe kad Bobiju Marjanoviću ne ide. Ja nemam tu moć na ‘petici’ i to je vrlo jednostavno. Mi smo pokušavali šta smo pokušavali, mislim da smo ih izbacili iz ritma u kom su želeli da igraju, a da smo bili malo pametniji, moglo je da bude i malo napetije na kraju“, rekao je Džikić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter