0
TimeOut

Šek ‘bacao rime’ protiv Divca i tima čiji je sada vlasnik (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.14 u 00:19

Legendarni NBA košarkaš, Šekil O’Nil, proslavio je juče svoj 42. rođendan, a na Internetu se tim povodom ponovo pojavio video zapis koji podseća kako se gorostasni centar zabavljao u mladosti.

Šekil O'Nil i Vlade Divac

Tokom sezone 2001/2002 centar Sakramenta, Vlade Divac, tvrdio je da Los Anđeles Lejkersi ne mogu da pobede Kingse u plej-of seriji bez prednosti domaćeg terena. Vlade tada nije mogao ni da nasluti da će mu se obiti o glavu to što je u tom trenutku ‘prozvao’ dvostrukog branioca titule u NBA ligi.

Sudbina je tako htela da se upravo ova dva rivala sretnu u finalu Zapdne Konferencije 2002. godine, a Lejkersi su dobili seriju u 7. utakmici izborili plasman u finale gde su se borili za treću uzastopnu titulu.

Šakil O’Nil nije zaboravio komentare Vlade Divca i odmah nakon trijumfa Lejkersa u finalu je sastavio zanimljivu pesmu kojom je odgovorio svom rivalu.

Pogledajte i sami kako je Šek ‘bacao rime’ protiv Divca i Sakramenta, tima čiji je sada vlasnik, a garantujemo da vas video snimak neće ostaviti ravnodušnim:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter