0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Pobedom protiv Krke korak bliže prvom mestu (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.14 u 13:46

Još samo četiri kola i još samo četiri prepreke košarkašima Zvezde ostalo je do ostvarivanja cilja – završetka ligaškog dela sezone u regionalnom takmičenju na prvoj poziciji. Prva u nizu utakmica za crveno-bele na tom putu je duel 23. kola ABA lige protiv Krke.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Okršaj sa slovenačkom ekipom zakazan je za subotu od 21 čas u dvorani Pionir, a ono što utakmicu čini posebnom je da se održava na Dan žena, 8. mart. Zbog toga će sve pripadnice lepšeg pola moći da besplatno prisustvuju meču (na tribinama i parteru). Muškarci će ulaznice moći da nabave po standardnim cenama (300 dinara tribine, 600 parter, 1000 plava i bela loža, 1500 loža i 5000 mesta uz teren), na svim prodajnim mestima Eventima, a na dan meča i na blagajni Pionira od 17 sati.

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, želeo je da pozove navijače da dolaskom u Pionir svom timu pomognu da ostvari još jedan trijumf:

„Svako ko dođe u halu je dobrodošao. To su naši navijači koji su uz nas i koji nam pružaju neophodnu podršku da dođemo do vrednih bodova“ – izjavio je Radonjić koju prenosi zvanični sajt kluba, pre nego što je dodao:

„Četiri je kola ostalo do kraja. Potrebno je da do samog završetka takmičenja budemo na visini zadatka kako bismo ostvarili našu želju – da ostanemo na prvoj poziciji. Na putu ka tome prvi na redu je duel protiv Krke, bitan zbog naše želje da pobedom idemo prema onome što želimo da se desi po završetku 26. kola“ – istakao je trener crveno-belih.

Dejan Radonjić je potom analizirao narednog rivala:

„Ekipa Krke je mlada i čvrsta, moramo da budemo oprezni. Moramo da odbranimo naš teren, da uradimo sve što je potrebno kako bismo došli do bodova. U žestokom smo ritmu i to ostavlja traga na igrače. Verujem da ćemo igrati dovoljno dobro kako bismo pobedili. Radenović neće biti u timu, Lipovij je počeo da radi, biće sa ekipom i videćemo koliko će igrati“ – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter