0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Idemo u Kragujevac da pobedimo (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.14 u 12:12

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da jedino o čemu razmišlja u ovom trenutku je pobeda u Kragujevcu protiv Radničkog, do koje će crno-beli pokušati da dođu sa potpuno oporavljenim Dankom Lazovićem u napadu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Protivnik je jedan od najiskusnijih timova u ligi, imaju dobrog trenera i sjajan domaći teren, postižu dosta golova. Mi ćemo tek danas imati kompletan tim zbog obaveza reprezentativaca, ali idemo u Kragujevac sa jasnim ciljem da igramo dobro i pobedimo“ – izjavio je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana, a prenosi agencija Tanjug.

Povratnik u srpski fudbal, bivši reprezentativac Danko Lazović propustio je dva prolećna kola zbog povrede.

„Lazović sigurno ide sa ekipom u Kragujevac, zdrav je, dobro je trenirao prethodnih dana i biće u konkurenciji za tim“ – naveo je Nikolić.

Sa druge strane u Kragujevcu neće igrati Nikola Ninković, koji je zbog isključenja protiv Radničkog iz Niša u prethodnom kolu kažnjen sa četiri utakmice suspenzije.

„Ninković je napravio propust i on to vrlo dobro zna, međutim, stvarno više neću da komentarišem odluke raznoraznih komisija, koje po svemu podsećaju na neka davna prošla vremena“ – istakao je Nikolić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra od 14.30 sati na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter