0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Pešić: Nisam razočaran, već ljut kao puška!

Objavljeno: 06.03.14 u 23:39

Trener Bajerna, Svetislav Pešić, rekao je posle poraza od Partizana u 9. kolu Top 16 faze Evrolige da je veoma nezadovoljan izdanjem svojih košarkaša i dodao da je ovo jedna od najslabijih utakmica njegove ekipe ove sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ovo je bio jedan od naših najslabijih mečeva u sezoni. Nisam razočaran, već ljut kao puška. Čestitam Partizanu, koji je očigledno i pored svih problema koje ima napravio dobru timsku atmosferu. Igrali su izvanrednu odbranu. Naš napad zasniva se na dobroj odbrani, tu smo totalno zakazali. Ako tako igraš odbranu, gubiš samopouzdanje. Već u prvoj četvrtini izgubili smo sedam lopti. To ne može protiv tima kao što je Partizan. Podbacili smo i nadamo se da je ovo jedna od naših poslednjih slabih utakmica Bajerna”“, rekao je Pešić, a preneo ‘Blic’.

Minhenskom klubu ovo je bio peti poraz u Top 16 fazi, ali je i dalje u igri za četvrtfinale.

„“Mi smo objektivno na početku stvaranja jednog koncepta, debitanti smo u Evroligi. Nosimo veliko sportsko ime, koliko je to dobro da naši igrači vide kako se postižu vrhunski rezultati u fudbalu, toliko je i opterećenje. Nismo na nivou da možemo da dobijemo svaki meč kao fudbaleri Bajerna. Nijedan meč, osim protiv Reala, nismo lako izgubili. Dobro je što smo u Evroligi, a prioritet je da zadržimo prvu poziciju u Bundesligi“”, naveo je Pešić.

Trener Bajerna se na kraju osvrnuo na dešavanja na tribinama i ponašanje navijača Partizana:

„Pa i nije bila neka. Nije se previše navijalo. Navijali su više za sebe, nisam ih ni primetio. Nije bilo pritiska, ali meni je kao treneru stalo da pred publikom koja poznaje košarku moja ekipa igra malo bolje“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter