0
Domaći fudbal

Janković: Nemamo šta da izgubimo u Nišu (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.14 u 16:05

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković rekao je u četvrtak da njegova ekipa bez opterećenja ulazi u prvenstvenu utakmicu sa Radničkim iz Niša, ali da bi joj pozitivan rezultat mnogo značio, prenela je agencija Beta.

kzs rad

„Mi u ovoj utakmici možemo mnogo toga da dobijemo, a malo da izgubimo. Neopterećeno ulazimo u meč, ali svakako sa ambicijom da pobedimo, jer smo svesni koliko bi nam pozitivan rezultat u ovom trenutku značio“, rekao je Janković na konferenciji za novinare na stadionu Rada.

Fudbaleri Rada u subotu od 17 sati u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

„Gradjevinari“ su u prošlom kolu pobedili Novi Pazar sa 1:0, ali su ostali na poslednjem mestu na tabeli sa 14 bodova. Ispred njega su Javor i Donji Srem sa po 16 bodova.

„Radnički u ovom meču ima imperativ pobede, a imaju i evropske ambicije. Najveći adut im je trener Dragoljub Bekvalac. Imaju izuzetne pojedince i sigurno su dobro pripremljeni za ovaj meč“, rekao je Janković.

On je rekao da ima sitnih kadrovskih problema, pošto Ognjen Gnjatić ima parne kartone i istakao da su se novi igrači dobro uklopili u tim.

„Taktika ekipe je napravljena po njihovim sposobnostima, svi su se dobro uklopili. Izuzetno su motivisani, pokazuju zrelost u igri“, rekao je on.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter