0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Petrović: Zavidim Radonjiću, prelep ambijent, odličan rezultat

Objavljeno: 05.03.14 u 21:58

Trener Lijetuvos Ritasa Aleksandar Petrović smatra da je njegov tim ostvario odličan rezultat u prvom meču osmine finala Evrokupa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ritas je poražen u Pioniru od Crvene zvezde sa 88:82 pred revanš u Litvaniji.

“Odavno nisam bio svedok lepšeg sportskog dekora kao što je bila večerašnja utakmica. Voleo bih da moja ekipa može da igra u tim uslovima. Sve je bilo fer i sportski od zagrevanja, zavidim protivničkom kolegi u kakvom ambijentu igra“, rekao je Petrović nakon poraza i dodao:

“U podsvesti nam je bila prethodna utakmica, mi smo u solidnoj formi, ali ovo je za nas fantastičan rezultat. Igramo bez ijedne petice, Palasio je u prvom delu sezone igrao četvorke, Lideka ne liči na košarkaša. Igramo sa četvorkama i to je za nas veliki uspeh jer Zvezdini problemi mogu da nam naprave probleme. Igrali smo pet na pet, šteta zbog nekih detalja u finišu, mogli smo do egala. Ali, videli smo da ovih šest poena ne znači ništa, utakmica je otvorena. Šanse na početku bile na strani Zvezde, zbog psihološkog faktora i centara, ali mislim da se sada penje na 50/50 u Viljnusu. Igrali smo pod kočnicom, pazili smo se opuštanja, jer znamo da Zvezda od početka treće četvrtine pritiska, ali od trenutka kada smo imali niz problema mislim da smo preživeli i za sedam dana će pasti odluka“, rekao je Petrović uz napomenu da su sudije odradile korektno svoj posao, prenosi B 92.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter