0
ATP

Odličan žreb za Đokovića

Objavljeno: 05.03.14 u 09:09

Jedini srpski teniser koji se za sada nalazi u glavnom žrebu Mastersa u Indijan Velsu Novak Đoković imao je odličan žreb pošto uz Rafaela Nadala do finala ne može da se sastane ni sa Endijem Marejom ni sa Rodžerom Federerom koji su u povini žreba u kojoj se nalazi Španac.

2012 US Open- Novak Djokovic 4

Đoković je slobodan u 1. kolu,a  u drugoj rundi će igrati protiv boljeg iz duela Rumuna Haneskua i kvalifikanta. Ukoliko ne bude iznenađenja usledili bi dueli protiv Ivana Dodiga iz Hrvatske pa Marina Čilića ili Tomija Robreda. Novakov protivnik u četvrtfinalu trebalo bi da bude Huan Martin del Potro, dok je za polufinale projektovan Tomaš Berdih, koji je posle izostanka Davida Ferera postavljen za četvrtog nosioca.

U četvrtfinalu bi takođe mogli da se sretnu Rafael Nadal i Endi Marej odnosno Stanislas Vavrinka i Rodžer Federer.

U glavnom žrebu bi mogao da se pojavi još jedan naš igrač, Dušan Lajović, koji je trijumfovao u prvom kolu kvalifikacija i samo ga još jedan korak deli od učešća na Mastersu u kalifornijskoj pustinji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter